лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Наталка Денисенко з “Кріпосної” зворушила знімками з сином

Наталка Денисенко з “Кріпосної” зворушила знімками з сином
Популярна українська актриса та зірка серіалу “Кріпосна” Наталка Денисенко, чоловік якої Андрій Федінчик з початку війни служить у ЗСУ, часто радує шанувальників яскравими публікаціями на своїй сторінці в Instagram.

Так, цього разу зірка виклала чарівні фото із маленьким сином, у свою посаду присвятила Дню сина, який відзначався днями.

На нових фотографіях Наталку знято разом зі своїм малюком, вони посміхаються, обіймаються і всіляко показують взаємне кохання. Перед камерою актриса з’явилася у світлому вбранні – джинсах та білій кофтині. Її волосся розпущене і недбало укладене, а на обличчі легкий макіяж.

Читайте також: Тіна Кароль провідала сина з нагоди його 14-річчя і показала спільні фото

У підписі до публікації Денисенко написала: “Вчора був день сина. Але всі ми чудово знаємо, що ми, мами, думаємо про своїх діток 24/7. Ну, хіба не так? Це наше щастя та наша душа. Але ці фото ще не були у стрічці, тому ловіть карусель нашої із сином любові”.




Розчулені шанувальники відразу почали коментувати нову публікацію Наталки: “Гарненькі”, “Красуня, я вас люблю і обожнюю, Наталко”, “Скільки вашому синочку?”, “Такі милі”, “Супер”, “Гарні фото”, “Які ви гарненькі”, “Ах, які ж очі у цього хлопчика! Красень”, “Які ви гарненькі миленькі”, “Які милі та чудові”, “Ох, Наташа, росте ще один улюбленець жінок”, “Прекрасні! У мене також синочко, мамина підтримка та опора!”, “Які ви красиві, стільки ніжності та кохання”, “Які красиві. Діти наше все”.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: newsyou.info  Переглядів: 216


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook