лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Наталія Фаліон розповіла про життя під час війни

Наталія Фаліон розповіла про життя під час війни
І чим сьогодні допомагає нашим захисникам та захисникам.

До студії "Ранку Вдома" завітав народний театр пісні "Лісапетний батальйон" та його керівниця Наталія Фаліон. Колективу виповнилося уже 30 років. В ексклюзивному інтерв’ю ведучим Ірині Хоменко та Костянтину Октябрському артистка розповіла про концертну діяльність під час війни та зізналась, чим сьогодні допомагає своїм прихильникам і захисникам.

Наталія Фаліон запевняє — вони з ансамблем завжди раді будь-яким концертам, як на маленьких, так і на масштабних сценах. Адже все, що вони роблять спрямовано на людей.



"Мій концерт — діалог. Я спілкуюся з залом, гукаю їх на сцену чи виходжу в зал. Хочу бачити їхні очі. Кожен раз організовую щось нове, думаю, чим здивувати. Постійно перебуваю у творчому пошуку. Сьогодні ж концертів дуже мало, а людей треба якось підтримувати. Тому я роблю все, що можу! Бо без мене Україна впаде в депресію", — коментує солістка ансамблю “Лісапетний батальйон” Наталія Фаліон у програмі “Ранок Вдома”.

Артистка намагається донести усім, що плакати в подушку — це останнє діло. Бо кожен українець має триматись і підтримувати інших. Цим займається і сама артистка.

"Допомагаю, працюю, займаюся волонтерством. Ще підтримую звʼязок із друзями, які наразі перебувають у Німеччині. Я їм кажу, що треба і вони передають адресну допомогу. При чому довіряють лише мені. Я знаю, кому і що треба, що треба в госпіталь: інвалідні коляски, костилі, бинти, шприци… і ми то робимо! Ми не складали рук ні на день! А скільки пісень було написано за цей час!" — розповідає Наталя Фаліон.


Співачка пише пісні, як сама, так і разом із сином. За її словами, він під час війни став творити набагато більше, ніж раніше.

"За час війни його талант дуже розвився! Стався такий прорив! Він пише по 2-3 вірші, навіть байки почав писати. Вже має 10 байок на злобу дня, які читає на наших концертах. Ми їх ще записали на диск, читала їх я. Мабуть, оця атмосфера, страх, ненависть і невпевненість, які ми пережили — виливається на поверхність і стає піснями. Раніше я ще корегувала щось, а зараз у нього так гарно виходить, що я не парюся, просто роблю з того картинку", — розповіла артистка в ефірі каналу “Дом”.

Читайте також: Зірка "Лісапетного батальйону" Наталія Фаліон пішла в танок після похорону сина і чоловіка

Крім того, Наталія Фаліон разом із ансамблем “Лісапетний батальйон” виконали нову версіію легендарної пісні “Лісапет”.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 402


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook