лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Світлана Тарабарова влаштувала осінні забави з улюбленими непосидами

Світлана Тарабарова влаштувала осінні забави з улюбленими непосидами
Виконавиця зворушила шанувальників осінніми розвагами з дітьми.

Популярна українська виконавиця Світлана Тарабарова влаштувала осінні витівки разом зі своїми дітьми та зворушила шанувальників. Відповідними кадрами знаменитість поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.



Світлана Тарабарова намагається завжди бути на зв'язку з шанувальниками, тому на її сторінці в соцмережі завжди з'являється новий контент. Зірка показує як милі моменти з особистого життя, і ділиться важливими новинами чи думками.


На цей раз Світлана Тарабарова показала свою головну радість – дітей. Співачка вийшла з ними на осінню прогулянку, де вони трохи повеселилися, розкидаючи пожовкле листя. Зіркова мама не втрималася та зняла милі кадри для сімейного архіву та поділилася ними з шанувальниками.


Ці двоє мені постійно нагадують про найцінніше. Ти особливий і все можливо. Не втрати світло очей. Все, що в житті насправді важливо – щире кохання та віра в людей", - підписала ролик зірка.

Читайте також: Тарабарова показала, як її 3-річний син грається на потрощеному майданчику

"Малі прикольні такі, і дуже красиві", "Два маленькі сонечки", "Ти точно особлива", - написали в коментарях.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: znaj.ua  Переглядів: 1 058


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook