лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Майкл Дуглас кардинально змінив зачіску

Майкл Дуглас кардинально змінив зачіску
Майкл Дуглас замість шляхетної сивини додав шевелюрі рудого кольору і відростив волосся.

Таким його помітили, коли він вирушив на обід зі своєю дружиною Кетрін Зета-Джонс у Café de l'Esplanade у Парижі.

Якщо раніше він носив акуратну стрижку, зачісуючи сиве волосся назад, то тепер його волосся досягає плечей, їх колір теж інший. На Майклі була біла сорочка, сірий джемпер з v-подібним вирізом, кремові штани чинос та сірі кросівки.

Образ завершували пара сонцезахисних окулярів із прозорою оправою.

Його дружина одягла чорний жакет з яскравим шовковим шарфом, кепку з твідів, квадратні сонцезахисні окуляри, елегантні сережки-підвіски і завершила образ чорною шкіряною сумкою з м'якою підкладкою.

Раніше Майкл вже здивував фанатів змінами у зовнішності. Він продемонстрував новий образ у Instagram, опублікувавши фото з Парижа на тлі Ейфелевої баші. Його руде волосся закрите кепкою.



Думки фанів розділилися. Якщо одні в захваті від його експериментів, то інші впевнені, що таке волосся робить і без того немолодого Майкла ще старшим.

"Вибач, Майкл, волосся робить тебе старшим, не кажучи вже про зморшки. Іди пофарбуй волосся назад у сивину і постригся", "Чоловіки, розберіться. У МД чудове волосся для хлопця його віку, і він виглядав, природно, сріблястим — ви не виглядаєте молодшим за МД з рудим волоссям, просто дивно?", "Твоє фарбоване руде волосся виглядає жахливо. Тобі добре з сивим волоссям. Сподіваюся, фарбоване волосся було для фільму або ТБ, для нової ролі", "Люблю природний колір", — пишуть у коментарях.

Читайте також: Емілі Ратаковскі обрала пікантний костюм для Геловіна

Сам Майкл ніяк не прокоментував тему свого волосся.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 1 356


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook