лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

40-річна Мейхер показала своє відверте фото

40-річна Мейхер показала своє відверте фото
Мейхер: Мене надихає все
Фото: meiherbymeiher / Instagram

40-річна українська співачка Надія Мейхер 11 жовтня на сторінці свого іменного бренда одягу в Instagram розповіла про натхнення у своїй роботі дизайнера.



"Мене часто запитують: "Що тебе надихає, коли ти розробляєш дизайн одягу?" Якщо відповісти коротко, то все. Але якщо зануритися в деталі й нюанси, то хочу сказати, коли я почала (шість років тому) займатися дизайном одягу, формуванням концепції свого бренда, дизайном магазину й узагалі, коли занурилися з головою у цей світ, то вкотре зрозуміла, що головне натхнення – це глибока зацікавленість у тому, чим займаєшся", – зізналася вона.

Мейхер зазначила, що дизайн одягу – це присмак свободи, який не має меж у чуттєвості і прагненні того, щоб знайти таємницю в кожній людині, квітці, архітектурі, мистецтві, музиці. А потім передати це на аркуші паперу, а вже згодом реалізувати у виробі.

Пост Мейхер супроводила знімком, для якого позувала без бюстгальтера й одягу. Вона засвітила бюст великим планом.


Контекст:

Мейхер народилася 10 квітня 1982 року у Хмельницькій області. Після закінчення Хмельницького педагогічного училища вона вступила до коледжу імені Костянтина Ушинського при Київському університеті імені Бориса Грінченка на факультет англійської мови, а 2000 року дебютувала як солістка гурту "ВІА Гра", у якій працювала з перервами до 2011 року. Після того як пішла з групи, співачка оголосила про початок сольної кар'єри.

У Мейхер троє дітей. 15 серпня 2002 року вона народила сина Ігоря від бізнесмена Олександра Ліщенка. 23 березня 2012 року у шлюбі з російським бізнесменом Михайлом Уржумцевим у співачки народилася донька Анна, а 17 жовтня 2015-го – донька Марія.

Мейхер займається волонтерською діяльністю після нападу РФ на Україну.

Читайте також: 40-річна Мейхер виставила фото в мініатюрному топі

Чоловік співачки, російський бізнесмен Михайло Уржумцев називав війну РФ проти України "подіями, що відбуваються", уникаючи засудження або підтримки російської агресії. Стосунків з Уржумцевим Мейхер не коментує.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: gordonua.com  Переглядів: 439


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook