лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Ігор Кондратюк розповів про роботу з Могилевською та Тіну Кароль

Український продюсер Ігор Кондратюк згадав, коли працював на шоу "Шанс". Він зізнався, якою тоді була робота з Могилевською, і чи бачив він тоді в Тіні Кароль – суперзірку.

Український телеведучий Ігор Кондратюк упродовж 2003 – 2008 років продюсував музичний проєкт "Шанс". Тоді ж над учасниками шоу працювала тренерка Наталія Могилевська.

Продюсер і ведучий згадав, як йому працювалося зі співачкою Наталією Могилевською. Ігор Кондратюк зізнався, що хоч без конфліктів не обходилося, він її поважає.



"Вона суперенергійна, крута, яскрава, бомбічна. Вона може все у шоубізнесі, включаючи продюсування. Людина, якій не потрібен продюсер, хоч вона завжди бідкалась – от був би у мене продюсер. А я кажу: "та який продюсер тебе переживе". Дуже талановита і крута дівчина", – поділився чоловік.

"Вона трохи некерована. Може запізнитись на зйомку. А в нас тоді вже прямі ефіри були. І коли вона запізнювалася, а в нас починалися зйомки рано, було реаліті-шоу цілого дня, а Наташа спить. До скандалів доходило, звісно. Ми всім платили. Наталя бісила, але її всі поважали. Ми потім навіть відпочивали один від одного після "Шансу". Але вона дуже крута".
Що думав про Тіну Кароль на початку її кар'єри

Тіна Кароль могла також взяти участь у проєкті "Шанс", але не пройшла. Ігор Кондратюк зізнається, що тоді не бачив у співачці суперзірку, якою вона стала зараз.

"Чорний питав мене – ну як тобі? Я говорю: "Ну цікава дівчина, цікава інтонація в голосі". Він теж певний час сумнівався. Усі продюсери сумніваються, доки артист не заробить перший мільйон чи не збере Палац України".

Читайте також: Ігор Кондратюк розповів про скандал з Оксаною Марченко

Цікаво, що Володимир Завадюк називав двох найбільш конфліктних співачок в українському шоубізнесі. Це якраз Тіна Кароль і Наталія Могилевська, за словами продюсера. Втім, Завадюк однаково їх любить і поважає.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: 24tv.ua  Переглядів: 240


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook