лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Костянтин Войтенко вперше прокоментував розлучення із дружиною

Костянтин Войтенко вперше прокоментував розлучення із дружиною
Костянтин Войтенко, який у жовтні поточного року розлучився зі своєю дружиною, танцівницею Валентиною, вперше прокоментував розлучення.

Про це він повідомив у студії Сніданок. Вихідний.

Зокрема, знаменитість зазначив, що у будь-якій ситуації необхідно залишатися людиною та підтримувати нормальні стосунки.

"Мені здається, що найважливіше зараз - залишатися людиною. Неважливо, що в тебе відбувається. Ти маєш бути людиною, зараз такі часи, що якщо ти поводитимешся як не людина... Треба нормально спілкуватися", - сказав актор.

Також Войтенко додав, що перед ним стоїть завдання зберегти добрі стосунки із шестирічною донькою Емілією. При цьому він додав, що постійно з нею спілкується та нічого не приховує.

"Моє завдання яке. Я батько. Якщо у мене не вийшло з дружиною, потрібно, щоб у мене вийшло з дитиною. Я повинен бути нормальним хорошим батьком.



У наш час, коли руйнуються сім'ї не тільки тому, що розлучення, треба фокусуватися на доброму.

Читайте також: Цибульська заспівала "Красное вино" Каменських українською мовою

У мене дуже багато знайомих загинуло на цій війні, руйнуються сім'ї саме так. І те, що хтось зараз розлучається, мені здається, зараз зовсім не проблема. Розлучаєтеся, якщо вам цього хочеться", - підсумував він.
скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: korrespondent.net  Переглядів: 1 014


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook