лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Арнольда Шварценеггера розкритикували після відвідин музею в Освенцимі

Арнольда Шварценеггера розкритикували після відвідин музею в Освенцимі
Арнольд Шварценеггер побував у Польщі, де відвідав державний музей Аушвіц-Біркенау в Освенцимі.

Візит не обійшовся без казусу, пише Variety.

Після від'їзду знаменитості адміністрація закладу поділилася фотографією напису, який Шварценеггер залишив у гостьовій книзі. Актор залишив на сторінці легендарну фразу з бойовика "Термінатор" "I'll be back" ("Я повернуся").

Цитата з фільму пізніше викликала критику з боку користувачів соцмереж. Один із користувачів назвав її "легковажною", а інший написав: "Не впевнений, що тон був повністю відповідним".

"Цей візит планувався як відносно короткий. Напис мав стати обіцянкою повернутися для ще одного і детальнішого візиту", — пояснили на сторінці музею.

Меморіал Освенцима також повідомив, що Шварценеггер відвідав це місце, щоб "вшанувати всіх жертв табору та поглибити свої знання про історію, які б допомогли йому боротися з пересудами в наші дні".



На початку року Арнольда оголосили лауреатом премії "Боротьба з ненавистю" від Фонду Єврейського центру Освенцима. Актор заявив, що він — "свідок руїн країни, зруйнованої нацистами":

Читайте також: Фотограф розповів секрет, як Меган Маркл вдається добре виглядати на фото

"Я на власні очі бачив, як ця ненависть вийшла з-під контролю, і я ділюся цими наповненими біллю спогадами зі світом, сподіваючись запобігти майбутнім трагедіям і навчити солдатів особистої відповідальності. Я підтримую Фонд Єврейського центру Освенцима та його освітню місію, щоб гарантувати, що НІКОЛИ БІЛЬШЕ".скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 444


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook