лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

ДіКапріо став іграшкою в руках хижачки-кар'єристки

Актора дарма звинувачували у ейджизмі.

47-річний Леонардо ДіКапріо розлучився з 25-річною Камілою Морроне зовсім не через те, що вона стала занадто старою. Актор мав серйозні наміри, а ось його дівчина хотіла зовсім іншого. Морроне мріяла пробитися у кіно за допомогою знаменитого бойфренда, а коли їй це не вдалося, вирішила його покинути.



«Це Каміла порвала з Лео, бо він захотів, щоб вона сиділа вдома та народжувала дітей, а вона хоче зробити кар'єру. Нещодавно він зрозумів, що дійшов до того моменту у своєму житті, коли хочеться завести сім'ю. Але Каміла прагнула своєї мрії стати актрисою відтоді, як їй виповнилося 16 років», — передає слова інсайдера The Sun.

Інший знайомий актриси розповів, що вона була незадоволена ставленням ДіКапріо до її роботи у кіно. Зірка «Титаніка» не допомагала коханій пробитися в Голлівуді, чим розчарував амбітну Моррон.

Читайте також: Стало відомо, чому ДіКапріо покинув свою кохану

«Лео нічого не зробив для її кар'єри, і це засмучує її більше, ніж будь-що ще. Все, що вона робила, всі її успіхи в акторстві були досягнуті нею самою, хоча вона була з ним протягом чотирьох років. Він міг би познайомити її з купою людей із кінобізнесу та допомогти своїми зв'язками, але він не зробив нічого», — зауважив друг актриси.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело:   Переглядів: 99


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook