лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Шакіра вперше прокоментувала розставання з Жераром Піке

Шакіра вперше прокоментувала розставання з Жераром Піке
Шакіра нарешті порушила мовчання і розповіла про своє розставання із 35-річним футболістом Жераром Піке.

У пари — двоє дітей, а Піке вже знайшов собі нову дівчину. Про це пише Daily Mail.

Колумбійська співачка відверто розповіла про те, наскільки складним було її життя. У червні пара оголосила про розставання. До того ж причиною стала зрада Піке.

Футболіст вже у нових стосунках із 23-річною студенткою зі зв'язків із громадськістю Кларою Чіа Марті.

"Про це справді важко говорити. Я зберігала мовчання, тому що намагалася все обдумати, і я все ще переживаю. Я маю на увазі для публіки і наше розставання не схоже на звичайне розставання. Важко довелося не тільки мені, а й нашим дітям", — сказала співачка, яка виховує двох синів від Піке: дев'ятирічного Мілана та семирічного Сашу.

"Я намагалася приховати все це від дітей. Я намагаюся їх захищати, бо це моя найголовніша місія. Але потім вони чують щось у школі від своїх друзів або натикаються на якісь неприємні новини в Інтернеті, і це їх зачіпає", — Розповіла Шакіра.

Шакіра не сказала, що відчуває, коли бачить новини про те, що її колишній коханий вже зустрічається з новою дівчиною, але зауважила, що вклала все, що в неї було, у їхні стосунки та у їхню родину.



"Все це засмучує дітей, які намагаються пережити розставання своїх батьків. А іноді мені просто здається, що все це поганий сон і що в якийсь момент я прокинуся. Але ні, це реально. І що також реально, то це розчарування, коли я бачу, коли наші стосунки стають предметом вульгарних обговорень у ЗМІ", — зізналася співачка.

Читайте також: Кара Делевінь налякала шанувальників, бігаючи в шкарпетках по аеропорту

Шакіра сказала, що зараз просто хоче стати опорою та прикладом для своїх синів.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 812


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook