лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Каменських зблизька засвітила стегна в ультраміні

Каменських: Усім нам необхідно час від часу перемикати себе від страшних подій

Українська співачка NK (Настя Каменських) 15 вересня в Instagram оприлюднила добірку знімків у образах із кліпу на пісню "Кришталь".

Каменських позувала в сукні довжини ультраміні, прикрашеній безліччю блискіток. На першому фото співачка засвітила стегно і декольте зблизька. Також вона знялася в нюдовому корсеті й блакитній спідниці.



"Дякую вам за теплі відгуки про [мою пісню] "Кришталь". Усім нам необхідно час від часу перемикати себе від страшних подій, і я дуже рада, що ця робота стала для багатьох людей способом це зробити. Сьогодні передивляюся ці фото і розумію, що ми вже ніколи не будемо такими, як до 24 лютого. Зараз ці спогади здаються флешбеком із минулого життя. Але я вірю, що вже дуже скоро Україна переможе і ми будемо творити так, як ніколи раніше", – заявила співачка.

Каменських зблизька засвітила стегна в ультраміні


Вона зазначила, що 15 вересня відбудеться її концерт у Марбельї (Іспанія).

"Уже сьогодні заспіваємо з вами "Кришталь" і багато інших улюблених пісень на концерті на підтримку України", – написала Каменських.


"Яка ж ви гарна", – прокоментувала підписниця hanna_kryzhanska_.
"Вау! Ну просто немає слів. Красота нереальна!" – зазначив slavik_plyatsok.

Контекст:

За п'ять днів до війни Каменських разом зі своїм чоловіком, репером і продюсером Потапом (Олексієм Потапенком) виїхала до Іспанії. Співачка зазначає, що це було заздалегідь заплановане відрядження. Разом із Каменською і Потапом тоді поїхали їхні матері.

Каменських виступала за кордоном із благодійними концертами на підтримку своєї країни. Співачка зібрала 75 млн грн.

Читайте також: Каменських знялася босою у прозорій сукні

17 серпня артистка повідомила, що повернулася до України, пізніше вона анонсувала нові концерти за кордоном.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: gordonua.com  Переглядів: 558


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook