лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Макс Барських анонсував нову сторінку своєї творчості

Макс Барських анонсував нову сторінку своєї творчості
32-річний український співак, композитор та автор пісень Макс Барських, справжнє ім'я якого Микола Бортник, розповів своїм підписникам в Instagram про зміни, які війна принесла в його життя, а також зізнався про винесені уроки та анонсував абсолютно нові грані своєї творчості.

За його словами, як і кожен українець, він зазнав горя та страждань через російську агресію, проте разом із цим навчився цінувати своїх рідних та близьких, жити сьогоднішнім днем і не відкладати більше мрій та бажання на потім.

"Зазнаючи негативних емоцій і постійного стресу, ти ніби забуваєш про існування радості, щастя і любові. Я прийняв рішення створювати майбутнє вже сьогодні і вести вас за собою. Туди, де можливі найсміливіші мрії", — йдеться в публікації.

Артист розповів, що з минулого року працює над новим альбомом, який вийде англійською мовою.



"Створення нових пісень підтримувало мене і допомагало виходити з депресивного настрою. Чим складніші думки та події, тим яскравішою і світлішою народжувалася пісня. У цьому випадку музика працює як броня та проєкція бажань. Відчуваю, що саме зараз настав час поділитися з вами цими експериментами. І я сподіваюся, що ця музика здатна викликати усмішку на вашому обличчі та подарувати гарний настрій.

Читайте також: Кара Делевінь налякала шанувальників, бігаючи в шкарпетках по аеропорту

Я починаю нову сторінку своєї творчості під назвою Mick Sunday @micksundayworld — музика англійською мовою. Це платформа, де я ділитимуся історіями та роздумами з усіма, хто розуміє міжнародну мову. Запрошую вас у новий світ моєї музики Mick Sunday @micksundayworld!" — написав Барських.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 276


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook