лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Анна Трінчер зі "Школи" з коханим ледь не довели бабусю до сліз

Анна Трінчер зі "Школи" з коханим ледь не довели бабусю до сліз
Акторка та співачка Анна Трінчер принесла запрошення на розпис до своєї рідної ба.

Акторка серіалу "Школа" співачка Анна Трінчер постійно спілкується зі своїми шанувальниками, яких у дівчини 1,8 млн осіб. Вона кожного дня розповідає подробиці свого особистого та творчого життя.



Наречений співачки, скандальний блогер Олександр Волошин, та Анна, завітали до бабусі, щоб привезти та урочисто запросити на розпис. Відео Анна розмістила на своєму Instagram. Бабуся так розчулилася, що ледь не знепритомніла.


Нагадаємо, що Анна Трінчер і Олександр Волошин оголосили про те, що готові узаконити свої відносини в РАГСі. Співачка схвально відповіла на пропозицію руки та серця блогера ще у листопаді минулого року.


Після того, як Анна зробила тест на вагітність, результат дівчина не оприлюднила, але шанувальники зрозуміли, що дівчина при надії.


Коли пара прийшла до бабусі, та запросила її на розпис, зазначивши, що відмови не приймають. Тоді бабуся сказала: "Та я, та ми з дідом, та ми пішки підемо".

Читайте також: Анна Трінчер показала, на що здатна її бабуся на восьмому десятку

У сторіс дівчина показала, як розпитала вагітну подругу, як це бути вагітною. Цим вона підтвердила, що імовірно, скоро повідомить приємну новину.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: znaj.ua  Переглядів: 332


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook