лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Алессандра Амбросіо на фото з 14-річною дочкою виглядають як дві юні сестри

Алессандра Амбросіо на фото з 14-річною дочкою виглядають як дві юні сестри
Супермодель виглядала неймовірно у своєму костюмі-двійці, коли святкувала великий день своєї маленької дочки на чудовій яхті.

Алессандра Амбросіо - горда мама! Чудова 41-річна супермодель поділилася у своєму Instagram у середу, 24 серпня, милим фотоальбомом до 14-річчя її схожої доньки Ані Луїзи Амбросіо-Мазур. У пурпуровому бікіні Алессандра, яка народила Аню від свого колишнього нареченого Джеймі Мазур, обняла і поцілувала свою малечу, коли вони насолоджувалися днем ​​народження на борту яхти!



"З днем ​​народження найдивовижнішу дівчину в цьому світі @ anjalouise.am !!!", - підписала Алессандра миле слайд-шоу.


«Мені так пощастило бути твоєю мамою, і моя любов до тебе безмежна. Я люблю тебе і бажаю тобі всього найкращого в житті, тому що ти цього заслуговуєш!!!!!»


Мати двох дітей — Алессандра та Джеймі також мають спільного 11-річного сина Ноа Фенікса Мазура — нещодавно розповіла про те, як вона підтримує таку неймовірну форму після народження дітей.

«Ваше тіло ніколи не повернеться до того стану, в якому воно було до вагітності, хоч би що вам говорили. Це неможливо», - сказала вона Net-a-Porter The Edit.

«Але я думаю, що зараз маю краще тіло, ніж до того, як у мене з'явилися діти. Почасти це тому, що я займаюся спортом… Не те, щоб було легко повернутися у форму після вагітності; після того, як у мене народилася Аня, у мене було лише три місяці, щоб скинути всю зайву вагу, і я була на цій службі доставки їжі на 1200 калорій на день, яку я ненавиділа». Вона додала: "Я не могла зробити це знову".Фото з IG: alessandraambrosio


Коли вона не публікує пости, присвячені своїй родині, Алессандра проводить час зі своїм бойфрендом, моделлю Річардом Лі. Пара офіційно підтвердила свої відносини, коли їх помітили у березні 2021 року. Річард, здається, цілком зачарований красунею, оскільки нещодавно рекламував її роботу ведучого The Cut.

"Я так пишаюся цією неймовірною жінкою, яка взяла на себе завдання зробити щось нове і вийти зі своєї зони комфорту", - написав він у Instagram.

Читайте також: Алессандра Амбросио похвасталась фигурой на пляже

«Її самовідданість і трудова етика вселяли і продовжують вселяти благоговійний трепет. Вона неперевершений професіонал і була доброю і люб'язною з усіма на знімальному майданчику. Вона була вразлива і щира - її найпривабливіші риси! Як завжди, вона зберігала чудовий настрій та дивовижну енергію протягом багатьох дуже довгих днів. Voce é maravilhosa, гаряча мама. Я благословенний тим, що ви поділилися зі мною своїм світом».скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело:   Переглядів: 196


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook