лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Вікторія Бекхем "спустошена" через конфлікт зі своєю невісткою

Вікторія Бекхем "спустошена" через конфлікт зі своєю невісткою
Вікторія Бекхем дуже стурбована через сварку з невісткою Ніколою Пельтц.

Про це пише Daily Mail.

Мама чотирьох через прикрий інцидент не бачилася зі своїм старшим сином Брукліном з квітня 2022. І це, за словами інсайдера видання, "розбиває серце" Вікторії Бекхем.

"Вікторія любить, коли всі її діти знаходяться поряд з нею, саме так вона любить проводити більшу частину часу. Вона завжди тепло ставилася до дівчат своїх синів, була з ними доброзичлива. І Ніколу вона просто обожнювала з першого дня знайомства з нею. Але все ускладнилося, і це її засмучує, у неї розбите серце. У неї та Брукліна завжди був такий тісний зв’язок, він був її "втішною ковдрою", коли у шлюбі Бекхемів виникали труднощі", — розповідає інсайдер видання.

Як відомо, спочатку 27-річна Нікола Пельтц відмовилася від весільної сукні бренду своєї зіркової свекрухи і обрала наряд від Valentino Couture. Згодом стало відомо, що на весіллі наречена плакала через маму свого коханого, яка "вкрала пісню" для першого танцю молодят та станцювала сама під неї зі своїм старшим сином.



Згодом причиною для конфлікту стало рішення Брукліна додати до свого знаменитого прізвища частинку прізвища своєї дружини. Тепер первісток британського футболіста та співачки офіційно називається — Бруклін Бекхем-Пельтц. Те ж саме зробила і його кохана Нікола.

А ще пізніше стало відомо, нібито Вікторія Бекхем не запросила свою невістку на показ мод у Парижі.

Через численні конфлікти 48-річна Вікторія Бекхем не бачилася із сином з квітня 2022, оскільки одразу після весілля він з дружиною переїхав до США.

Читайте також: Даша Астаф'єва у свій день народження закликала українців збирати гроші для ЗСУ

Також Бруклін не прилітав на дні народження своїх батьків та не відправився з ними в сімейний круїз на яхті.
скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 760


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook