лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Девід Бекхем став обличчям рекламної кампанії Катару за 10 мільйонів доларів

Девід Бекхем став обличчям рекламної кампанії Катару за 10 мільйонів доларів
Девід Бекхем став обличчям рекламної кампанії, яка розповідає про Катар напередодні чемпіонату світу з футболу.

Футбольна зірка розповідає про туристичну індустрію у цій країні Перської затоки.

Його гонорар становив щонайменше 10 мільйонів доларів. Про це пише Daily Mail.

У ролику Девід Бекхем каже, що Катар — це "неймовірне місце", а також називає його досконалим, повідомляє, що хотів би привезти сюди своїх дітей.

Критики вже нагадали Бекхему, що в Катарі, де править емір Тамім бін Хамад Аль Тані, заборонено бути геєм, а жінкам потрібно питати дозвіл, щоб вийти заміж, або вирушити на навчання та подорож. Тож навряд чи таку країну можна назвати "досконалою".

У відео, знятому в столиці Катару – Досі, колишній капітан збірної Англії, посол ЮНІСЕФ, який каже, що вважає себе феміністом, плаває човном, катається на мотоциклі та відвідує ринок спецій.

А потім Бекхем робить селфі з місцевими жителями, відвідує базар і сідає обідати з групою чоловіків, одягнених у традиційний арабський одяг. Також він грає у футбол із дівчиною у покривалі та заходить до ювелірної крамниці.



Але Катар критикують не лише за ставлення до жінок. Крім цього, згідно з офіційними даними, понад 6500 робітників-мігрантів загинули там під час будівництва інфраструктури для турніру з футболу.

Так що Девіда Бекхема тепер називають безпринципним і таким, що "продався за 10 мільйонів доларів".

Бекхем, у свою чергу, наполягає на тому, що його участь у підготовці ЧС у Катарі дає можливість досягти внутрішніх змін та "використовувати футбол як силу добра".

Голова Qatar Tourism і Qatar Airways Group Акбар Аль Бейкер вже сказав, що йому було приємно познайомитися з Девідом Бекхемом і вітати його в Катарі, де він "занурився в культуру і на собі відчув теплу гостинність місцевих жителів".

Читайте також: Ди Каприо и его любимая Морроне отправились в романтическую поездку на Гавайи

Чемпіонат світу з футболу пройде з 21 листопада до 18 грудня. скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 2 524


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook