лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Дженніфер Еністон закохалася у відомого актора

Дженніфер Еністон закохалася у відомого актора
Дженніфер Еністон закохалася у відомого актора.

Про це пише Heatword.

Зірка культового серіалу "Друзі" має почуття до американського актора Джона Гемма, найбільш відомого зі роллю Дона Дрейпера у серіалі "Божевільні".

Як відомо, знаменитості знайомі особисто уже кілька років. Проте вони не змогли побудувати романтичні стосунки через завантажені робочі графіки. Проте наразі серце 51-річного актора належить 34-річній Анні Оцеолі, з якою вони зустрічаються близько двох років.

Тим часом колишня дружина Бреда Пітта шукає нових шляхів для побудови стосунків з Джоном. Ходять чутки, що вона стала виконавчим продюсером серіалу "Ранкове шоу" та наполягла, аби її фаворита взяли у третій сезон проєкту.

За словами інсайдерів видання, 53-річна Дженніфер Еністон заявляла, що Джон Хемм повинен приєднатися до зйомок шоу, оскільки він чудовий актор та може створити приємну атмосферу на знімальному майданчику.



Джен сподівається подружитися з Джоном, а згодом почекати і подивитися, як буде розвиватися динаміка між ними. Вона хоче розпалити іскру, яку відчула в минулому", — зазначає інсайдер.

Читайте також: Ди Каприо и его любимая Морроне отправились в романтическую поездку на Гавайи

Дженніфер Еністон була одружена з Бредом Піттом з 2000 по 2005, а згодом з актором Джастіном Теру (2015-2017). Довгий час акторка грецького походження була сама, проте нещодавно заявила, що готова будувати нові романтичні стосунки.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 3 219


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook