лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Дружина Сталлоне Дженніфер Флавін вперше прокоментувала їхнє розлучення

Дружина Сталлоне Дженніфер Флавін вперше прокоментувала їхнє розлучення
Дженніфер Флавін заявила, що рішення про розлучення — це дуже сумно і попросила про конфіденційність.

54-річна американська акторка, фотомодель та бізнес-вумен Дженніфер Флавін, яка нещодавно подала документи на розлучення зі своїм чоловіком Сильвестром Сталлоне після 25 років шлюбу, вперше прокоментувала рішення розлучитися, поспілкувавшись із виданням People.

За її словами, розлучення — це "сумно", проте заради своїх дочок вони збережуть теплі стосунки.

"Мені сумно повідомляти, що після 25 років шлюбу я подала на розлучення зі своїм чоловіком Сильвестром Сталлоне. Хоча ми більше не одружені, я завжди дорожитиму нашими більш ніж 30-річними стосунками. Я знаю, що ми обидвоє віддані нашим прекрасним дочкам. Я прошу про конфіденційність для нашої родини, доки ми дружно рухаємося вперед", — сказала вона.

Сталлоне і Флавін одружилися у 1997 році після першої зустрічі 1988-го в ресторані в Беверлі-Гіллз, Каліфорнія. У них троє дочок: 20-річна Скарлет, 24-річна Сікстін та 25-річна Софія. Сталлоне також має сина Сірджео від попереднього шлюбу з Сашкою Чак.

Дженніфер подала документи про розірвання шлюбу до суду округу Палм-Біч, штат Флорида. Причиною такого рішення стало те, що Сталлоне витратив гроші з сімейного бюджету на свій розсуд, і це призвело до погіршення економічного становища Флавін і дочок пари.



Ще три місяці тому, у травні, пара відсвяткувала 25-річчя шлюбу зворушливими постами в Instagram.

"Вітаю з 25-річчям мою чудову дружину. Не вистачає слів, щоб описати, що ця неймовірно самовіддана, віддана, терпляча жінка означала для нашого життя, і я тільки хочу, щоб у нас було ще 25! Дякую, люба!" — писав Слай.

"Дякую, любов моя! Я так тебе люблю, і ми проведемо наступні 25 з лишком років разом! Тримай мене сміється, і я буду твоїм до кінця мого життя!" — прокоментувала вона.

У своєму власному пості, який тепер видалено, вона додала:

Читайте також: Макс Барських випустив пісню-обіцянку українською мовою

"Вітаю нас з 25-ю річницею весілля! Дякую, що завжди змушуєш мене сміятися, любіть і захищаєш нашу прекрасну родину! Наш шлюб з кожним роком стає все кращим! Я не можу дочекатися, щоб провести залишок днів нашого спільного життя!"
скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 1 208


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook