лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Роберта Де Ніро помітили з повітряною кулькою у день його 79-річчя

Роберта Де Ніро помітили з повітряною кулькою у день його 79-річчя
Роберт Де Ніро, який 17 серпня відсвяткував свій 79 день народження, був помічений з яскравою повітряною кулею з написом "З Днем народження" на Мангеттені в Нью-Йорку, пише Daily Mail.

Володар двох "Оскарів" за ролі у фільмах "Хрещений батько 2" та "Скажений бик" був в абсолютній самоті та виглядав досить недбало у сірій футболці, світлих штанах, синій вітровці та кепці.

На плечі мав темно-зелений рюкзак, а на ногах — чорні кросівки. Обличчя актора було приховано під захисною маскою, оскільки в США зараз із новою силою розбушувався коронавірус.


Нещодавно стало відомо про те, що Де Ніро зіграє відразу дві головні ролі у фільмі Баррі Левінсона "Розумники" (Wiseguys). Картина розповість про криваве суперництво між мафіозі Віто Дженовезе та Френком Костелло, чий розквіт припав на 1920–1950-і роки, й обидва ці образи на екрані втілить Роберт. Ворожнеча двох босів мафії тривала десятиліттями, поки в 1957 Дженовезе завдав удару Костелло. Хоча останньому вдалося пережити замах, він пішов із мафіозної сцени. Однак тріумф Дженовезе був недовгим, оскільки через два роки він сам опинився у в'язниці, де провів решту свого життя до самісінької смерті у 1969 році.



Раніше Де Ніро вже співпрацював із Левінсоном. Остання з їхніх спільних робіт — "Чарівник брехні", фільм HBO, в якому відомий актор грає Берні Медоффа.

Читайте також: Геллі Беррі радикально змінила імідж

Ще в 1990-х Левінсон і Де Ніро спільно працювали над такими фільмами, як політична сатира "Хвіст крутить собакою", яка з моторошною точністю віщувала клінтонівські скандали.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 650


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook