лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Олена Філонова показала гострі "зубки" всім хейтерам, які критикують її стиль

Олена Філонова показала гострі "зубки" всім хейтерам, які критикують її стиль
Блогерка заявила, що багатьом не завадило б навчитися поважати вибір один одного та перестати давати непрохані поради.

Відома українська телеведуча, блогерка та перший beauty-Ревізор Олена Філонова дуже активна у соцмережах та розміщує багато контенту для шанувальників, кількість яких вже перевищує 1 мільйон. Окрім своєї творчої діяльності, дівчина ще займається волонтерством і всіляко підтримує нужденних з початку війни в Україні.



Олена Філонова вирішила одним махом відповісти численним хейтерам, які дозволяють собі критикувати її смак у одязі, а інколи навіть переходити на образи. Оскільки зараз блогерка знаходиться за кордоном, вона вирішила порівняти стиль європейців та українців, заявивши, що перші взагалі не морочаться над вибором вбрання.


За словами Філонової, шанувальники часто вказують, що вдягнути та які речі їй не йдуть. Лізуть зі своєю "експертною думкою", як вона висловилася.

"А зараз, ви як залежні, щодня треба знайти привід і обі*рати людину, весь день виписуючи маячню, можливо, "п'яної жінки", - обурилася Олена.

Дівчина попросила поважати вибір чужих людей та не давати порад, якщо їх не просять. А ще вона заявила, коли люблять – недоліків не помічають.

Читайте також: Олену Філонову грубо образили за те, що вона не відмовилася від фінансової допомоги

"Ви ж любите своїх чоловіків у кого пивні животики, у кого залисина на голові, Ви ж любите його все одно з маленькими пальчиками він чи ні. Прощаєте всі похибки і все одно, готуєте йому борщ з пампушками. Так, чому Ви не можете пройти спокійно, повз мого стилю? Я така і це не змінити, як би Вам цього не хотілося", - написала Філонова.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: znaj.ua  Переглядів: 931


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook