лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Метт Сміт заявив, що у приквелі "Гри престолів" буде дуже багато сексу

Метт Сміт заявив, що у приквелі "Гри престолів" буде дуже багато сексу
Британський актор Метт Сміт, зірка серіалів "Корона" та "Доктор Хто", виконує одну з головних ролей у новому серіалі зі всесвіту, створеного Джорджем Мартіном — телесазі "Дім Дракона".

І Метт зізнався, що у новому серіалі буде повно сексуальних сцен. І з його участю зокрема. Про це пише журнал Rolling Stone, який взяв у Метта інтерв'ю.

Раніше шоуранери говорили, що в "Домі дракона" буде "менше сексу, але більше драконів", ніж у культовій "Грі престолів", але, судячи зі слів Метта, вони лукавили.

У новому серіалі Метту Сміту дісталася роль Деймона Таргарієна, а події відбуватимуться за 200 років до подій, описаних у "Грі престолів". Це розквіт правління похмурих Таргарієнів, які завойовували землі і придушували повстання за допомогою своїх драконів, яких було на той час значно більше, ніж три. Кожен Таргарієн отримував яйце дракона і потім вирощував і сідлав його.

До речі, книгу-першоджерело Метт прочитав, але не повністю. "Аж надто вона товста", — зізнався він. Також він страждав від необхідності носити перуку на зйомках — її кожного разу прилаштовували понад годину. А ось дракони йому сподобалися.

"Мого дракона звуть Караксес. Він трохи аватар Деймона — сварливий, уїдливий, замкнутий, мінливий, хаотичний. Між драконом і вершником існує дуже сильний зв'язок. І він не весь комп'ютерний. Там справжній дракон, і ви сидите на ньому, і вони переміщають його за допомогою дистанційного керування, стріляючи у вас дощем та всякими штуками", — розповів актор.

Але зізнався, що сексу в "Домі дракона" буде достатньо, як і в оригінальному серіалі.

"Часом ти запитуєш: "А чи потрібна нам ще одна сцена сексу?" І тобі відповідають: "Так, звичайно". Думаю, в цьому випадку варто поставити питання самому собі: що ти робиш, показуєш історію з книги чи відхиляєшся від неї, щоб показати відображення тих часів, в яких ми живемо? І я вважаю, що завдання в тому, щоб показати історію з книги в такому вигляді, в якому вона була написана", — розповів Метт.

Коли Сміта запитали, чи багато в серіалі сцен сексу за участю його персонажа, він підтвердив це.

"На мою думку, трохи більше, ніж потрібно", — повідомив Метт.



Шоуранери "Дома дракона" повідомили, що вони не уникатимуть теми сексуального насильства, тим паче, що в серіалі та книзі описується умовне середньовіччя, яке було не надто лояльним до жінок. Але цю делікатну тему намагатимуться подати таким чином, щоб не виставляти насильство у позитивному світлі.

Читайте також: Джонні Депп опублікував перше відео в TikTok

Сам автор всесвіту Джордж Мартін говорив, що у своїх творах лише надихається реальною історією, а вона була жорстокою.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 229


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook