лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Ольга Атанасова з "Кадетів" із захопленням всілася на залізного коня

Ольга Атанасова з "Кадетів" із захопленням всілася на залізного коня
Артиста здійснила свою мрію – купила велосипед, а допоміг їй у цьому невідомий друг.

Відома українська акторка Ольга Атанасова (дівоче прізвище – Лук'яненко) успішно зіграла у багатьох картинах, але велику популярність їй приніс саме серіал "Кадетство". Зараз дівчина активно розвиває блог у Instagram і розповідає про насичене життя. За нею стежить понад 70 тисяч людей.



Як відомо, зараз Ольга Атанасова разом із донькою Адель живе в Чехії, оскільки в рідній Україні перебувати небезпечно через бойові дії. Артистка регулярно розміщує свіжі знімки та ділиться моментами з нового життя за кордоном.


На цей раз Атанасова з радістю повідомила шанувальникам, що придбала для себе новий велосипед і тепер роз'їжджає на ньому чеськими вулицями.

Зірка зізналася, що це була її мрія, а здійснити її допоміг невідомий чоловік, якого вона відзначила у підписі до публікації. Дізнатися його особистість неможливо, оскільки профіль у Instagram закрито.


Читайте також: Актриса Ольга Куриленко полностью обнажилась перед камерой

"Збулося 💪🏻🥰 У мене є свій вєлік 🥳 Дякую, друже", - написала Атанасова.

Ольга показала свого нового залізного "коня", а ще не забула блиснути натренованими сідницями. І шанувальники не залишили поза увагою апетитні форми артистки, та відзначили її красу.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: znaj.ua  Переглядів: 205


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook