лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Злата Огнєвіч засудила зірок, які виїхали за кордон

Українська співачка Злата Огнєвіч вкотре висловилась про артистів, які пересиджують війну за кордоном. Вона вважає, що знаменитість має бути з народом.

Відома українська співачка Злата Огнєвіч від 24 лютого цього року залишалась в Україні, а за кордон виїжджала лише тимчасово, на благодійні концерти. Тому вона засуджує колег, які натомість пересиджують війну не вдома.



Виконавиця не називала конкретних імен, але висловила думку про те, що всі артисти, які виїхали – мають бути з народом.

"Моя позиція стосується всіх артистів, які від початку повномасштабного вторгнення виїхали з країни, а зараз намагаються щось робити. Я вважаю, що артист – це складна професія. Це не та професія, коли можна відсиджуватися десь у хащах. Я вважаю, що артист – це та людина, яка з народом",
– підкреслила Злата Огнєвіч.

Додамо, раніше, після повернення кількох артисток до України, Злата підколола їх іронічним інста-сторіз. Згодом вона пояснила, що боятися може кожен, але сама зірка хоче бути як українські безстрашні бійці.

Співачка зізналась, що вирішила не виступати в росії не тільки через війну, а й через свій комфорт. Вона радіє, що прийняла таке рішення.

Читайте також: Злата Огнєвіч розсекретила, чому приховувала, що є виконавицею відомого хіта

"Свою позицію я заявила з самого початку. Я не сприймаю окупацію Криму, Крим – це Україна, всі окуповані землі ворогом – Україна. І я не даю концертів у росії. Від початку повномасштабного вторгнення я робила дуже багато заяв в інстаграмі. Взагалі я себе колись дуже давно спитала – чи хочу я будувати кар'єру в росії, чи буде мені там комфортно. Як артистка, ще навіть до Майдану. Відповідь була така – мені емоційно неприємно, мене це не торкає. Я рада, що я до себе дослухалась".скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: 24tv.ua  Переглядів: 577


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook