лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Бейонсе розкритикували за заборонений термін у її пісні

Обурені шанувальники чекають на радикальні дії від виконавиці.

Навколо співачки Бейонсе вибухнув скандал: зірку викрили в образі почуттів уразливої ​​групи населення. Світова зірка цілком могла уникнути цього конфлікту, подивившись нещодавній приклад колеги. Але цього не зробила.



Справа в тому, що артистка використала у своїй новій композиції Heated так зване заборонене слово. У тексті є такий вираз: sp**zin' on that ass, s**z on that ass.

Sp**z у США вживають і як «божеволіти» або «збожеволіти», і як медичний термін для опису спазмів, які можуть виникнути при такому стані як церебральний параліч. Але найчастіше термін використовують у розмовній мові, щоб зневажливо описати людей з обмеженими можливостями здоров'я (ОВЗ). В результаті громадськість була шокована такою витівкою легендарної співачки.

Першими напали на Бейонсі представники благодійної організації Scope, яка опікується питаннями рівності людей з обмеженими можливостями. Найбільше експертів вразило те, що виконавицю нічому не навчила ситуація, що відбулася три тижні тому, з її колегою Lizzo. Тоді остання була змушена вибачитись перед ображеною публікою, а також видалити свою композицію та переписати її без раніше зазначеного слова, пише Daily Mail.

Ймовірно, шанувальники тепер чекають на те саме і від Бейонсе. Однак вона продовжує мовчати, чим ще більше виводить із себе активістів.

Читайте також: Старша донька Бейонсе стала точною копією своєї мами

"Бейонсе довгий час була поборницею інклюзивності та рівності, тому ми закликаємо її видалити цю образливу лірику", - заявили вони.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело:   Переглядів: 385


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook