лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Незаміжня Еністон провела відпустку в компанії трьох чоловіків

До мережі потрапили фотографії актриси з відпочинку.

Голлівудську зірку Дженніфер Еністон помітили на Багамах одразу з кількома кавалерами. Невдовзі з'ясувалося, хто такі таємничі незнайомці.



Нещодавно 53-річна актриса вирушила відпочити на море. На знімках у соцмережах Дженніфер позувала одна, тож шанувальники вирішили, що вона проводить відпустку на самоті. Проте пізніше папараці зняли актрису в компанії актора Шона Хейса. Виявилося, що на відпочинку з ними також були Джиммі Кіммел та Джейсон Бетмен. Шанувальники опублікували фото з курорту, де відпочиває Еністон. На знімках вона позує з Хейсом та двома фанатами.

 Незаміжня Еністон провела відпустку в компанії трьох чоловіків

Шанси, що ця відпустка є початком романтичної історії, малі. Фанати згадали, що всі три актори є давніми приятелями Еністон. Найімовірніше, це була дружня подорож.

Читайте також: Дженніфер Еністон здивувала фанатів особливим вбранням

Залишається сподіватися, що актриса все ж таки знайде щастя в особистому житті. Так, останнім часом у Мережі постійно з'являються чутки про те, що знаменитість знову почала спілкуватися зі своїм колишнім чоловіком Бредом Піттом, передає GRAZIA. Актор навіть подарував екс-дружині на 50-річчя особняк, де вони колись жили разом.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело:   Переглядів: 835


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook