лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Селена Гомес зустріла 30-річчя у ніжній сукні Versace

Селена Гомес зустріла 30-річчя у ніжній сукні Versace
Селена Гомес напередодні відсвяткувала свій 30-й день народження у ніжній сукні Versace.

Знімками з розкішної вечірки артистка поділилася на своїй Instagram-сторінці з понад 300 млн підписників.

30-річна знаменитість відсвяткувала свій ювілей у компанії рідних та близьких, а згодом влаштувала гучну вечірку для своїх друзів.

На святкування іменинниця прибула у ніжно-рожевій сукні Versace, прикрашеній камінням. Волосся Гомес зібрала у високий хвіст, доповнивши свій святковий аутфіт масивними сережками-кільцями.

Мої двадцяті були подорожжю через добрі, важкі та прекрасні моменти, які я ніколи не забуду. Кожен із них сформував мене як людину, якою я є сьогодні. Я та, хто все ще вчиться… Я йду вперед, підбадьорена багатьма сильними людьми навколо мене. Я хочу зробити все можливе, щоб день за днем сприймати прекрасне і болісне, і дозволити цьому зробити мене найкращою…



Після кількох днів святкування моє серце сповнене, вдячне, і я можу сказати, що мені починають справді подобатися 30. Велике спасибі за те, що ви були частиною мого життя, ось ще одне десятиліття!" — прокоментувала свій ювілей американська співачка.

Читайте також: Пост Кім Кардаш'ян в Instagram приніс Balenciaga $935 тис

Селена Гомес стала широко популярною ще в підлітковому віці, то ж до своїх 30 у її соцмережах назбиралося понад 300 мільйонів фоловерів зі всього світу.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 1 512


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook