лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Дуа Липа в шортах від Daisy Dukes прогулялася по Монреалю (ФОТО)

Дуа Липа в шортах від Daisy Dukes прогулялася по Монреалю (ФОТО)
Дуа Липа виглядала приголомшливо, коли вона одягла синьо-зелений топ з вирізом халтер і короткі шорти під час туру Монреалем.

Дуа Липа завжди одягає якесь прикольне вбрання, і саме так вона і вчинила, коли досліджувала Монреаль зі своїм другом перед своїм концертом. 26-річна дівчина опублікувала слайд-шоу з фотографій у кумедному синьо-зеленому топі з вирізом на шиї, заправленому в суперкороткі джинсові шорти, що обрізали, з високою талією.




Дуа опублікувала слайд-шоу фотографій з підписом: "~ знову в турі ~ з моїм вірним приятелем ~ Монреаль, побачимося сьогодні ввечері!!!!" На фотографіях вона була в топі Groove is in Heart Party Top з глибоким V-подібним вирізом, що демонструє її груди без погруддя під ним. Вона доповнила топ рваними темно-синіми джинсовими шортами та чорним шкіряним ременем.



Що стосується аксесуарів, Дуа одягла великі сонцезахисні окуляри Bottega Veneta Half-Rim Navigator-Frame, яскраве кольє Shana Cave Green Silver Gimme Sparkie Now, кільця Shana Cave, сіру сумку через плече Balenciaga Le Cagole Xs зі стразами, масивні кросівки Balencia. Кросівки та годинник Cartier PanthEre De Cartier.


Найнесподіваніші модні образи від Дуа Липи

Шанувальникам дуже подобаються всі вбрання Дуа останнім часом, і, крім цього образу, днями вона опублікувала фотографію в барвистий в'язаний жилет в смужку Kiko Kostadinov Ss22 Tiwi з вирізом у вигляді замкової свердловини на грудях, прикрашеним сережками-кільцями Jennifer Fisher Triple сережки-кільця Vram Chrona.

Читайте також: Дуа Липа опубликовала романтические фото с братом Беллы и Джиджи Хадид

Ще один з улюблених фанатами недавніх вбрань від неї був, коли вона була в Лондоні, одягнена в яскравий жилет Kiko Kostadinov Ss22 Orange Gilet, який був розстебнутий на її крихітній талії. Вона доповнила топ мішкуватими чорними штанями Kiko Kostadinov Aw22, помаранчевими сережками-кільцями Jacquemus Ss22 Look 36, маленькою сумкою Balenciaga Neo Classic з чорної зернистої телячої шкіри Aged-Gold, парою кросівок Puma x Dua Lipa Cell кільце з конусом на кісточці Jean Paul Gautier Alan Crocetti, неоново-рожевий чохол Rimowa для iPhone, кільце Shay з ініціалами на мізинці з частковою паве та кільце з однією котушкою Bvlgari Serpenti Viper.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело:   Переглядів: 811


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook