лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Невдале відверте фото Шерон Стоун викликало безліч питань

Шкіра актриси далека від ідеалу.

Шерон Стоун точно знає, як усіх здивувати, що довела своїм постом у соціальній мережі. Одну частину фоловерів 64-річна зірка порадувала чудовою фігурою, але інші помітили на її шкірі дивні дефекти.



На свіжому знімку легендарна актриса позує топлес біля басейну. На ній маленькі зелені трусики з леопардовим принтом і більше нічого, крім рушника, накинутого на плечі. Шерон прикрашають кілька витончених золотих ланцюжків, що спадають на ледве прикриті груди. Акторка сміється, закинувши голову назад.

Невдале відверте фото Шерон Стоун викликало безліч питань

Шанувальники по-різному сприйняли вигляд Стоун. Одним здалося, що її сміх вийшов недобрим. Багато хто також зацікавився її дивними плямами на ногах.

«Шерон, хто тебе побив? Звідки синці?», «Ти смієшся, як зла чарівниця з фільму», «Щоб так само класно виглядати, багато її ровесниць роблять десятки пластичних операцій», «Так богиня сміється з смертних», — відгукнулися фоловери зірки.

За словами лікаря-косметолога Ірини Котенко, плями Шерон Стоун справді виглядають як синці. Фахівець також припустила, що це пігментні плями.

Читайте також: Образ Шерон Стоун, яка молодиться оцінила стиліст

«Це більше схоже на післязапальну пігментацію. Крім того, такі сліди залишаються після видалення судин», - розповіла Котенко.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело:   Переглядів: 3 809


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook