лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Що не так з обличчям та тілом Лінди Євангелісти

Нещодавно 57-річна модель нарешті показала обличча.

Лінда Євангеліста вперше за довгий час вийшла на зв'язок із шанувальниками після одкровень про невдалу процедуру.

Раніше модель розповідала, як намагалася заморозити жир, але хорошого нічого не вийшло — операція дала зворотний ефект. Після цієї історії Лінда знову замовкла майже на півроку і лише недавно показала свою фотографію.



Знімок легендарної зірки подіуму проаналізувала лікар-косметолог Тетяна Аюпович. Вона нагадала, що у випадку з Євангелістою йдеться не лише про наслідки процедури, а й про природні вікові зміни.

Що не так з обличчям та тілом Лінди Євангелісти

«Прекрасна Лінда Євангеліста. Не забуватимемо, що одна з топових моделей 80-х років все-таки теж старіє. І, звичайно, у неї накопичується жир над та під лінією бюстгалтера. Ніхто від цього не застрахований. Я абсолютно впевнена, що Лінда робила ліпосакцію. І якщо хірург зробив її неакуратно, і якщо потім людина не дотримувалася жорсткого обмеження в калоріях, з'являються жирові пастки і жир накопичується в цих місцях.

Ми маємо зірки, зокрема, Шура, який до ліпосакції вдається регулярно», — вважає лікар.
Експерт нагадала, що ліпосакція – це не панацея від зайвої ваги. Коли людині за 50 потрібно підключати збалансовану внутрішню підтримку, стежити за рівнем вітаміну D, коригувати гормони, щоб жир не відкладався.

Читайте також: Джонні Депп з'явився на концерті з гладко поголеним

«Історія Лінди Євангелісти є дуже показовою, — продовжила експерт. — Щодо її обличчя, у неї точно ботокс — його треба зробити по нижній третині обличчя. Тут ми бачимо так звані зморшки смутку, тому моделі потрібні регулярні уколи ботоксу по овалу обличчя. А може, навіть уже й настав час підтягнути», — резюмувала Аюпович.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело:   Переглядів: 301


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook