лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Чоловік Ніколь Кідман вийшов на сцену в облиплих порваних джинсах

Чоловік Ніколь Кідман вийшов на сцену в облиплих порваних джинсах
54-річний австралійський кантрі-співак Кіт Урбан, який є чоловіком голлівудської оскароносної акторки Ніколь Кідман, виступив на шоу NBC Today Citi Concert Series у Рокфеллер-центрі в Нью-Йорку, з'явившись на сцені в образі справжнього рокера.

Він вибрав для шоу білу футболку з принтом і написом, темно-сині рвані джинси та чорні байкерські черевики з червоною облямівкою. Кіт продемонстрував публіці свої татуювання на руках, яких у нього є чимало.

Своїм виступом Урбан запалив публіку, яка зустріла його оваціями й оплесками.

Нещодавно артист розповів про свій 15-річний шлюб із Кідман. Його одкровення прозвучали в серії подкастів Джесіки Роу The Big Talk Show. За його словами, їхня родина "настільки нормальна, наскільки це можливо".

Він також згадав, як вони вперше зустрілися на заході G'Day в Лос-Анджелесі у 2005 році. Тоді, зізнався він, карколомна голлівудська зірка була "цілком не в його лізі":

"Я був не в кращому місці у своєму житті, боровся з багатьма речима, і через мільйон років хтось на кшталт неї не побачив би в мені нічого... Той факт, що це стало тим, чим має бути, вражає".



Кіт описав свою дружину як "неземну, ангельську, потойбічну, дуже містичну та водночас цілком приземлену й дуже кумедну". Шлюб для нього є основним фактором, що дозволяє залишатися тверезим і уникати неприємностей.

Кантрі-співак свого часу боровся з наркотичною й алкогольною залежністю та кілька разів потрапляв у реабілітаційний центр, востаннє записавшись до Центру Бетті Форд у жовтні 2006 року.

Читайте також: Кара Делевінь вийшла в світ у чорному топі та спідниці-максі

Сьогодні його життя зовсім інше, і він намагається подавати своїм дітям, 13-річній Сандей і 11-річній Фейт, гарний приклад.
скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 355


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook