лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Брітні Спірс повернулася в Instagram і розповіла про проблеми з пам'яттю

Брітні Спірс повернулася в Instagram і розповіла про проблеми з пам'яттю
Брітні Спірс, яка кілька тижнів тому деактивувала свій аккаунт в Instagram із майже 42 мільйонами підписників, знову повернулася до соцмережі і почала за старою традицією засипати своїх підписників контентом.

Зокрема, вона продемонструвала, як розважається з чоловіком Семом Асгарі в Лас-Вегасі, причому молодят супроводжує ще один чоловік, який, найімовірніше, є другом сім'ї.

За її словами, їй не раз хотілося "заповзти в нору", дивлячись у соцмережі і бачачи там дівчат з ідеальними тілами на ідеально відредагованих фото та відео.

"Я стала старшою, і обмеження на те, щоб просто бути людиною, щоб дзвонити лікарю за дозволом отримати тайленол від головного болю, змусили мене позбутися цього... від головного болю!!! Я буквально втрачала його... Я досі втрачаю його...



Втрачаю телефон 3 рази на день, не можу знайти свої окуляри, коли вони на маківці ...

Читайте також: Кара Делевінь вийшла в світ у чорному топі та спідниці-максі

Я людина і роблю все можливе! тому, як я намагаюся бути схожою на Бетмена… Це важкий світ, але ми всі феєрверки, як каже Кетті Пері", — написала Спірс, додавши відео Роберта Паттінсона, який танцював і зіграв Бетмена в останній частині франшизи.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 558


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook