лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Потап відповів Приходько на її образи через подвійні стандарти щодо РФ

Потап відповів Приходько на її образи через подвійні стандарти щодо РФ
Приходько нагадала Потапу про події 2014 року.

Співачка Анастасія Приходько на своїй сторінці у Facebook виклала пост з посиланням на статтю про Потапа та Настю Каменських, які заявили, що більше ніколи не виступатимуть у Росії. Приходько прокоментувала статтю так: "Рідкісне гі*не, а не людина! Гі*не і точка".

Коментарі не змусили на себе довго чекати. Хтось підтримав співачку у її висловлюваннях, хтось просив уточнити про кого йдеться, а хтось — у чому саме завинив співак. Приходько в одному із коментарів роз'яснила ситуацію:



"Він як людина повне гі*не! Зараз він говорить моїми словами 2014 року, а коли ми з ним перетнулися у Палаці Україна, він мене образив. За що був посланий на х*й. Тоді він бігав і налаштовував усіх проти мене і дуже негарно відгукувався у колах за мої дії проти Росії, і я про це знаю. А зараз намагаєшся бути патріотом, забувши про те, як у Кремлі знімав штани! Гі*не? Гі*не… Мені гидко читати ці ви*ери ліцемірної людини! Я йому не вірю і прощати за жалюгідні Літери не буду", — заявила Приходько.

На що Потап у своєму Instagram відповів Приходько:

"Вельмишановна Анастасіє Костянтинівна, під час повномаштабної війни з путінською росією, усім зрозуміло,що ділити українців на поганих і хороших-це підтримувати саме те,на що сподівається наш з Вами Анастасіє ворог. Він спить і бачить, як ми всі пересварились і розділились та втратили силу єдності і міць нашої згуртованості! Нам потрібні всі люди ,які допомагають Україні ,на будь яких фронтах! Особливо артисти!", — написав Потап.

"І зараз саме час показати, що є тільки одна справа,одна мета-перемога! Після неї у нас буде багато часу,говорити один про одного приємності і не приємності і тільки тоді це буде доречно. Зараз ми всі єдина сила і немає у нас з Вами права і часу на свари і хибні спогади, зараз ми разом! Від Монатіка до Полякової,від Калуша до Кварталу — ми патріоти і кожен із нас робить свою справу заради України!", — додав Потап.

Читайте також: Анастасия Приходько рассказала о сложных отношениях с мамой

Додамо, раніше Анастасія Приходько відмовилася від участі у програмі "Ранок з Україною", ведучими якої є Лілія Ребрик та Анатолій Анатоліч. Причиною відмови стала кума Анатолія Анатолича, співачка Світлана Лобода, яка виступала у Росії після 2014 року, незважаючи на війну на сході України.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 1 596


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook