лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Тарас Цимбалюк розповів про важкий розрив з коханою

Тарас Цимбалюк розповів про важкий розрив з коханою
Актор вперше публічно заговорив про деталі розставання зі своєю коханою Тіною.

Зірка серіалів "Кріпосна" і "Спіймати Кайдаша" Тарас Цимбалюк вперше прокоментував розставання зі своєю коханою. Цим артист поділився в інтерв'ю Аліні Доротюк.



Тарас Цимбалюк завжди відкрито спілкується з шанувальниками і нерідко ділиться не тільки яскравими фото або відео, але особистими роздумами, проблемами. Так, після гучного розставання зі своєю коханою Тіною, актор вперше публічно заговорив на цю тему.


Тарас Цимбалюк зізнався, що розійшовся з другою половинкою не дуже спокійно. Він зазначив, що обидва вони залишилися зі своїми образами і точно не зможуть підтримувати теплі дружні стосунки. Проте актор підкреслив, що в разі необхідності завжди допоможе колишній дівчині, адже не закриває остаточно перед нею свої двері.


Читайте також: Тарас Цимбалюк після розставання з коханою вразив змінами

"Кожен вийшов з цих відносин з якимись своїми образами. Хтось чимось незадоволений. Це абсолютно нормально. Я не можу сказати, що це теплі дружні стосунки. Але, звичайно, я Тіні допоможу в будь-який момент, я не закриваю двері. Так само і вона. Ми розлучилися людьми по відношенню один до одного", - поділився актор.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: sport.znaj.ua  Переглядів: 1 369


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook