лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Джейсон Момоа з'явився на публіці з дітьми й у світло-рожевому костюмі

Джейсон Момоа з'явився на публіці з дітьми й у світло-рожевому костюмі
42-річний актор Джейсон Момоа встигає не лише в кіно зніматися, а й приділяє увагу захисту навколишнього середовища, свідченням чого є його участь у конференції Організації Об'єднаних Націй з океанів у Португалії, куди він прилетів разом із дітьми, 14-річною Лолою та 13-річним Накоа-Вольфом, повідомляє Daily Mail.

На захід актор одягнув рожевий костюм і білу сорочку, розстебнувши кілька ґудзиків на грудях. Його волосся традиційно спадало на плечі, а довершували образ окуляри.

Джейсон раніше зізнавався, що любить рожевий колір, тому що він "просто красивий", і зовсім не поділяє його на "чоловічий" чи "жіночий".



"Я цілком упевнений у своїй мужності. Мені насправді начхати, що хтось думає", — заявляв Момоа.

Син знаменитості Накоа-Вольф підібрав своє вбрання так, щоб відповідати батькові. На ньому були рожева сорочка, бордові джинси, а зверху шкіряний жилет. Лола ж одягла темно-зелений блейзер і штани такого ж кольору.

Лола та Накоа-Вольф — діти Джейсона та Лізи Боне, з якою він прожив 16 років. Пара одружилася на скромній церемонії у 2017 році.



У січні цього року подружжя випустило спільну заяву, де повідомили про розлучення.

"Ми всі відчули стиснення і зміни цих трансформаційних часів... Розгортається революція, і наша сім'я не виняток... відчуваючи і розвиваючись від сейсмічних зрушень, що відбуваються.

Читайте також: Кара Делевінь вийшла в світ у чорному топі та спідниці-максі

Кохання між нами триває, розвиваючись у тому напрямку, в якому воно хоче бути пізнаним і прожитим. Ми звільняємо одне одного, щоб бути тими, ким ми вчимося ставати. Наша непохитна відданість цьому священному життю і нашим дітям", — йшлося у повідомленні.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 1 717


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook