лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Злата Огнєвіч провела ніч у карпатському лісі і усвідомила дивовижну істину

Злата Огнєвіч провела ніч у карпатському лісі і усвідомила дивовижну істину
Артистка заявила, що Україна - дуже гарна країна, наповнена мальовничими місцями.

Відома українська співачка, в минулому політична діячка і героїня найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями і цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 490 тисяч осіб.



Злата Огнєвіч поділилася відчуттями після свого сходження на Говерлу. Як відомо, зовсім недавно артистка вперше забралася на найвищу точку України і присвятила своє досягнення бійцям з "Азова".


Як зізналася дівчина, крепатура її все таки наздогнала. Але незважаючи на болючі відчуття, вона шалено рада, що зважилася піднятися на гору. Більш того, після цього артистка ночувала в наметі, в карпатському лісі.

"Чула розмову природи, це дуже класні відчуття. Яка у нас красива країна, це просто не вкладається в звичайну свідомість", - поділилася Злата.

Читайте також: Злата Огнєвіч поділилася планами після перемоги

Говерла навіяла спогади про кримські гори, де вона провела своє дитинство. Ця пригода настільки вдихнула зірку, що вона навіть захотіла створити окремий аккаунт в Instagram, в якому буде розповідати про свої подорожі.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: sport.znaj.ua  Переглядів: 253


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook