лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Нік Джонас гуляє з 5-місячною дочкою Малті Марі в однакових кросівках (ФОТО)

Нове підходяще взуття Ніка Джонаса та його дочки Малті Марі було люб'язно надано його дружиною Пріянкою Чопра як подарунок на День батька.

29-річний Нік Джонас та його чотиримісячна дочка Мальті одягли однакові кросівки на свій перший День батька. Обидві пари взуття були білими із багатозначними словами ззаду. На черевиках Мальті на кожній нозі була буква «М», а у Ніка – «ММ» на одній черевику і «Тато» на іншій. Дует батька та дочки продемонстрував стильне взуття на знімку крупним планом, зробленим ззаду фотографом Дівья Ахурі. Нік опублікував знімок у Instagram і розповів, що взуття купила його 39-річна дружина Пріянка Чопра.



"Перший День батька з моєю маленькою дівчинкою", - почав свій підпис Нік. «Дякую @priyankachopra за неймовірні кросівки «Батько-дочка» та за те, що зробила мене татком, я так тебе люблю. З Днем батька всіх батьків та опікунів».

На фото не було видно обличчя малюка Мальті, але було видно її чарівне вбрання. Нік і Приянка вбрали її в милу темно-червону сукню для свята.
Приянка також поділилася милою фотографією Ніка і Мальті і написала новому батькові серцеве послання.

Нік Джонас гуляє з 5-місячною дочкою Малті Марі в однакових кросівках (ФОТО)

«З першим Днем батька, кохання моє. Дивитися на тебе з нашою маленькою дівчинкою — моя найбільша радість… який чудовий день повернутись додому… Я люблю тебе… та багато іншого», — сказала вона.

Цей перший День батька для Ніка – особливий день, «виключно значущий момент у житті».«Це важливий етап для будь-якого тата, але після такого довгого очікування можливості повернути Мальті додому, стресу та невпевненості в завтрашньому дні дуже важливо бачити вдома свою дівчинку цього особливого дня», — сказав інсайдер.


Читайте також: Пріянка Чопра показала рідкісний знімок з мамою та донькою

Співак, учасник популярного поп-рок бойзбенду Jonas Brothers та актриса, зірка драми «Куантіко» вітали свою доньку Мальті Марі за допомогою сурогатної матері 15 січня. Вона народилася недоношеною і згодом провела понад 100 днів у відділенні інтенсивної терапії новонароджених, перш ніж вони нарешті виписалися та привезли її додому. Нік та Приянка тепер дорожать кожною хвилиною життя у ролі батьків для своєї милої дівчинки.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело:   Переглядів: 587


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook