лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Солістка Go_A розповіла про погрози від дітей із Росії

Солістка Go_A розповіла про погрози від дітей із Росії
Катерина Павленко зізналася, як на російське вторгнення в Україну реагують її фанати.

Солістку українського електрофолк-гурту Go_A Катерину Павленко захейтіли російські шанувальники. В інтерв'ю "24 каналу" артистка розповіла, що після початку повномасштабного вторгнення їй почали активно загрожувати у мережі та бажати смерті. За словами Катерини, найдивовижнішим для неї став вік хейтерів, адже більшість з них виявлялися юними читачами.



"Були діти, які банально без агресії писали: "Скоро Україна стане частиною Росії". Коли я почала виставляти сторіс з кадрами війни, почали писати: "Це ви самі бомбите себе". У перші дні війни у мене вже зникла всяка толерантність, тому що ще до цього в мене були надії, що все-таки діти не винні в тому, що вони народилися в Росії і не повинні страждати за батьків, але ці сторіс розкрили такий пласт негативу та справжнього ставлення до України, що я зрозуміла, що тих людей не змінити", — розповіла Катерина Павленко.

Артистка каже, що спочатку її лякали ці коментарі, тому їй доводилося блокувати своїх передплатників. Крім того, спочатку вона намагалася відкрити правду росіянам, просоченим пропагандою. Але невдовзі після початку війни Павленко зрозуміла, що це марна трата часу.

Читайте також: Солистка "Go_A" рассказала о жизни до "Евровидения" (ФОТО)

"Там така політика, там таке виховання з самого дитинства, люди живуть у цьому середовищі... Ти просто бачиш справжнє ставлення цих людей до України, і ти розумієш, що немає сенсу щось доводити цим людям. Ти один не впораєшся з цією машиною пропаганди, яка мчить там уже багато років. Тому не треба триматися за ці ілюзії", — додала Павленко.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 335


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook