лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Режисер "Джокера" повідомив про роботу над сиквелом

Режисер "Джокера" повідомив про роботу над сиквелом
Режисер гучного фільму "Джокер" Тодд Філліпс опублікував у соцмережах фото з готовим сценарієм сиквела.

Новий фільм уже отримав назву: "Джокер: Шаленство на двох" (Joker: Folie à Deux).

Про це пише IGN.

Тодд показав обкладинку сценарію та Хоакіна Фенікса, виконавця головної ролі Джокера, що вивчає сценарій. Участь у написанні сценарію взяв Скотт Сільвер, який працював над оригінальним фільмом.

Поки про новий фільм невідомо нічого крім назви та того, що Хоакін повернеться до своєї зіркової ролі. Але, за чутками, у сиквелі з'явиться Гарлі Квін. І події фільму розгорнуться в лікарні Аркхем. А ось появи Бетмена режисер не обіцяє. Також інтригує назва: Folie à deux — французький вираз, що буквально означає "розділене божевілля". Його використовують для опису марення, що поділяють дві людини, що знаходяться в безпосередній близькості одне від одного.



Нагадаємо, фільм "Джокер" вийшов у 2019 році й зібрав у світовому прокаті понад мільярд доларів. Причому бюджет його був, за сучасними мірками, дуже скромним — близько 70 мільйонів доларів.

"Джокер" став першою кінокартиною-мільярдером із рейтингом R (для глядачів, які досягли 17 років). Фільм отримав 11 номінацій на "Оскарі" та в підсумку виграв дві.

Читайте також: Ілона Гвоздьова з дітьми повернулася в Україну

Хоакін отримав статуетку в категорії "найкраща чоловіча роль", а композиторка Гільдур Ґуднадоттір — за найкращу музику.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 240


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook