лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Дар'я Петрожицька розкрила таємницю про свого хлопця-українця, який прихистив її в Німеччині

Дар'я Петрожицька розкрила таємницю про свого хлопця-українця, який прихистив її в Німеччині
Дарина Петрожицька розповіла в інтерв'ю трохи подробиць про свого коханого, який не живе в Україні.

Дар'я Петрожицька - відома українська актриса театру і кіно, що отримала величезну популярність завдяки ролі в серіалі "Папік", включаючи навіть звання Заслуженою артисткою.



За її життям в Instagram стежать понад 300 тисяч людей і нещодавно, в ефірі телепередачі "Зірковий шлях" у неї взяли інтерв'ю, в ході якого з'ясувалася одна маленька, але значуща таємниця.


"На 19 день я приїхала в Гамбург, в Німеччину. І тепер я тут, тут живе мій хлопець, це його квартира. Він дуже хотів, щоб я приїхала і була в безпеці. Це мій Олексій, про якого я не хотіла розповідати, особливо, що він живе за кордоном. Він українець, але живе в Гамбурзі", - говорить Дарина Петрожицька.

Вона його зовсім недавно вже показувала. Актриса навіть додала, що вони отримують якусь соціальну допомогу, але з житлом пощастило, бо за нього платити не доводиться.

[media=https://www.instagram.com/p/CeN8xz7FWKV/?utm_source=ig_embed&ig_rid=6423a675-b4ac-42ed-981e-21195feec7b2]
Читайте також: Дружина Сергія Бабкіна розповіла про складнощі життя у Німеччині

"Так чоловіки українці сидять за кордоном патріоти", "Я теж приїхала до чоловіка...", "Дашенька така мила! Дай бог тобі щастя!", "А скільки людей так зустріли війну?", "А що з котами? Залишили?", - пишуть користувачі в коментарях.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: sport.znaj.ua  Переглядів: 925


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook