лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Андрій Джеджула пояснив, чому подав позов до суду на свою дружину Юлію Леус

Андрій Джеджула пояснив, чому подав позов до суду на свою дружину Юлію Леус
Шоумен поскаржився на брак фінансів та зізнався, що просить друзів йому допомогти.

Відомий шоумен, ведучий і актор Андрій Джеджула у відвертому інтерв’ю програмі "Зірковий шлях" розповів, чи спілкується зі своєю колишньою, блогеркою Юлією Леус і прокоментував позов у суд, засідання якого може відбутись вже наступного тижня.



Андрій Джеджула зізнається – за першої ж нагоди намагається бачитись із молодшою донькою Аделіною. Під час війни це вдається зробити лише по відеозв’язку і то, тільки коли чоловік отримує на це дозвіл від колишньої коханої.

"Я весь час їм допомагаю – відсилаю пакунки для дитини, приблизно знаю, що їй потрібно зараз. У цей момент Юля зі мною спілкується або ж ні. Все це періодами. Але я намагаюсь бути корисним. Сьогодні вже який день війни – стабільного доходу немає, тому коли мені телефонують друзі з Америки з бажанням допомогти, я прошу купити одяг моїм дітям. Довго ж все було зачинено, та і запаси поступово закінчуються", — коментує Андрій Джеджула.

Крім того, Джеджула прокоментував заяву Юлії Леус про позов на неї в суд у справі про захист честі та гідності, яка за словами блогерки, має розглядатись 8 чи 9-го червня.

Читайте також: Андрій Джеджула подав до суду на свою дружину, після того як стежив за нею

"Про мене було сказано багато неприємних речей. Багато з них вплинуло на мою репутацію і на роботу. Я чесно попереджав її про наслідки і просив не розповсюджувати брехню. Так, я подав позов, це було ще до війни – минулого літа. Ціна справи – 1 гривня. При цьому всі витрати за суд та адвокатів висять на мені. Але є маленький нюанс – якщо я доведу, що все сказане – неправда, вона має все спростувати у подібний спосіб, як було завдано шкоди честі та гідності моїй репутації", — розповів шоумен.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 446


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook