лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Дженніфер Лопес вбралася в "патріотичну" мінісукню

Дженніфер Лопес вбралася в "патріотичну" мінісукню
Дженніфер Лопес відзначила День пам'яті, опублікувавши у Facebook знімки, де позує в сукні від Valentino в кольорах прапора США, сидячи біля басейну.

"#HappyMemorialDay! Приєднуйтесь до мене сьогодні, щоб вшанувати пам'ять усіх жінок і чоловіків, які служили нашій країні та принесли найвищу жертву заради нашої свободи", — йдеться в підписі до знімку.

Червоно-біло-синє вбрання з глибоким декольте дозволило зірці вкотре продемонструвати її стрункі та підкачані ноги. Її волосся було розпущене, а поруч на кушетці лежало чотири пари сонцезахисних окулярів із різними оправами, причому деякі з них знаменитість приміряла в ході фотосесії. Образ завершували бежеві туфлі на підборах із її колаборації з DSW і золоті сережки у формі великих тонких кілець.



Знаменитість, яка перед кожною публічною появою, чи то килимова доріжка, чи пост у соцмережі, детально продумує свій образ, залишилася вірна собі і цього разу, маючи ідеальний вигляд до самих кінчиків нігтів у буквальному значенні цього слова. Дженніфер Лопес зробила молочний манікюр на нігтях рук і френч на ногах.



Що стосується макіяжу, то Лопес зробила акцент на віях, а також обрала легкі рум'яна та максимально природну помаду.

Читайте також: Тарабарова показала, як її 3-річний син грається на потрощеному майданчику

В останні кілька днів Джей Ло безперестанку демонструє своє вбрання, чим задає тренди на все літо. Наприклад, нещодавно вона поділилася фотографією, де позує в довгому літньому сарафані з оригінальним візерунком і черевичках-еспадрильях на масивній платформі з підбором.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 1 925


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook