лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Дружина Сергія Бабкіна зізналася, чому артист відмовився йти на передову

Дружина Сергія Бабкіна зізналася, чому артист відмовився йти на передову
Сніжана Бабкіна розповіла, що зараз їхня родина перебуває в Німеччині, звідки артист активно допомагає Україні.

Дружина українського артиста Сергія Бабкіна Сніжана прокоментувала рішення чоловіка не йти в тероборону та покинути країну, виїхавши закордон. На своїй сторінці в Instagram вона розповіла про життя її сім'ї в Німеччині та відповіла на запитання підписників, як Бабкіну вдалося виїхати з України у розпал війни з РФ.



Так, на період дії воєнного стану чоловік від 18 до 60 років може виїжджати за кордон за умови, що він має не менше 3 неповнолітніх дітей. Саме тому у Сергія Бабкіна не виникло проблем із тим, аби на час війни виїхати у Мюнхен.

Крім того, Сніжана Бабкіна розповіла, що на початку війни її чоловік збирався піти у територіальну оборону. Але згодом, через стан здоров'я, він вирішив, що буде краще ступити на інформаційний фронт та допомагати країні, виступаючи на благодійних концертах і збираючи гроші на фінансування української армії.

Читайте також: Дружина Сергія Бабкіна розповіла про складнощі життя у Німеччині

"Сергій за останній рік переніс три великі операції на очах. Він має багато обмежень з цього приводу. Багато чого не можна. Бабкін, який грає концерти в Європі, більше принесе користі Україні, ніж сидячи вдома. Спочатку він хотів іти в тероборону, але порадившись з лікарями, вирішив, що гітара більше допоможе країні, ніж автомат. Сліпий Бабкін — не наш варіант", — розповіла Сніжана Бабкіна.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 2 355


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook