лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Ірина Федишин у бронежилеті розповіла про свою нову роботу

Ірина Федишин у бронежилеті розповіла про свою нову роботу
Уродженка Львова Ірина Федишин, яка до війни перебувала у концертному турі містами України, зараз займається зовсім іншою справою. Спочатку з дітьми вона плела маскувальні сітки, потім почала збирати кошти на закупівлю амуніції українським солдатам та давати концерти для підвищення морального духу.

В особистому обліковому записі в Інстаграм виконавиця опублікувала відео зі Львівського оборонного кластера, який займається пошиттям професійних бронежилетів. З початку війни виробник виготовив та відправив на передову 30 тисяч жилетів четвертого рівня захисту.



"Починаючи займатися волонтерством, мені боліло питання бронежилетів. І ми разом з Віталієм проводили у пошуках, телефонних дзвінках багато часу, і це були не дуже вдалі пошуки. Тому що бронежилети - це дуже відповілально, це чиєсь життя. Дуже важлива якість виробу… Дуже часто ці бронежилети розлітаються, бо тканина не витримує і розлазиться, а нитки, якими робилилися шви рвуться”, – зазначила Ірина Федишин.


Саме тому, знайшовши перевіреного та якісного виробника, співачка зі свого фонду виділила на закупівлю тканини 20 тисяч гривень. Також артистка закликала всіх небайдужих переказувати кошти.

Читайте також: Ірина Федишин розповіла, як рятувалась від обстрілів у Львові

У кадрі Ірина Федишин з'явилася у чорних легінсах, черевиках та футболці, примірявши бронежилет. Варто відзначити, тендітна красуня-блондинка добре виглядала б у військовій формі.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 1 374


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook