лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Кім Кардаш'ян розплакалася від «інтимного подарунка» Каньє Веста

Репер урятував від ганьби американську телезірку.

Кім Кардаш'ян не змогла стримати сліз на зустрічі з колишнім чоловіком Каньє Вестом у Лос-Анджелесі. Американська теледіва розплакалася, коли зустріла у своєму готельному номері колишнього коханого, який мав для неї приємний сюрприз — інтимне відео. На кадрах, датованих 2002 роком, знята сама Кім та її колишній бойфренд Рей Джей.



Варто зазначити, що Каньє вперше з'явився у реаліті про сім'ю Кардаш'ян. На початку серії з'ясувалося, що репутація Кім під загрозою: Джей міг злити до мережі секс-відео з нею. Телезірка навіть найняла адвоката, щоб розібратися з кривдником за законом.

Проте до суду не дійшло. Шляхетний екс-чоловік забрав запис у Джея і привіз колишній дружині, чим заслужив не лише схвалення сім'ї екс-коханої, а й багатомільйонної публіки.

«Кання зробив це не тільки для мене, а й для моїх дітей. Я хочу захистити їх від усього, що мої сили. Я така емоційна, тому що це занадто багато для мене означає», — відверто відповіла Кім.

Читайте також: https://showdream.org/novosti/zvezdnaya-zhizn/34118-yak-podarunki-kardashyan-otrimuye-vd-molodogo-boyfrenda.htmlЯкі подарунки Кардаш'ян отримує від молодого бойфренда

Втім, нічого «кримінального» на записі не було. За словами однієї із сестричок Кардаш'ян, жодних інтимних кадрів на плівці не було, пише DailyMail.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: popcornnews.ru  Переглядів: 2 811


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook