лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Могилевська виступила із заявою від імені полку "Азов"

Могилевська виступила із заявою від імені полку "Азов"
Співачка закликала світових лідерів терміново забезпечити безпеку та евакуацію з оточеного Маріуполя.

Українська співачка Наталія Могилевська звернулася до світових лідерів від імені бійців полку "Азов", яких оточили та атакують російські військові. В опублікованому відеозверненні артистка закликала високопоставлених представників європейських країн забезпечити безпеку та евакуацію з оточеного Маріуполя поранених бійців та мирного населення.



"Я хочу звернутися до лідерів усіх країн Європи від імені полку "Азов" у Маріуполі. Я знаю хлопців та тримаю з ними зв'язок. Вони просять вас: будь ласка, допоможіть! 56-й день важких боїв, 51-й день в окупації, "Азов" взяв на себе найбільший удар і дав Україні можливість встояти, зміцнити свої сили", — відзначила Наталія Могилевська.

Співачка наголосила, що зараз мирні жителі та бійці полку "Азов" перебувають у критичній ситуації — вони оточені російськими військами, які штурмують "Азовсталь", скидаючи бомби. Могилевська також зазначила, що більшість українців у Маріуполі залишилися без медичної допомоги та продовольчих продуктів.

Читайте також: Огневич показала, как полк "Азов" разносит вражескую технику в Мариуполе

"У них більше ніде сховатися, їм потрібна допомога, мирні жителі, діти не вірять росіянам. На них кидали бомби, тисячі з них поранено, помирають без жодної медичної допомоги, загиблих неможливо поховати. Ми гостро потребуємо допомоги, гарантій безпеки та евакуації. Допоможіть нам, це дуже важливо сьогодні! У нас залишився лише один день! Зараз", — підкреслила артистка.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 867


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook