лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Названий різкий больовий симптом підвищеного рівня холестерину

Стаючи підвищеним, рівень холестерину в організмі людини може «заявляти» про себе різким больовим симптомом у вигляді неприємних відчуттів у грудях, заявляє лікар.

Британський кардіолог Люк Претсайдс заявив в інтерв'ю, що різке виникнення болю в грудях може бути сигналом підвищення рівня холестерину.



«Біль у грудях, що давить, який з'являється після фізичних навантажень, може свідчити про небезпечно високий рівень холестерину», - цитує лікаря Daily Express.

Доктор Претсайдс пояснив: підвищений вміст холестерину означає, що надлишки цієї жирової речовини накопичилися в кровоносних судинах, порушуючи нормальний струм крові. Коли надлишковий холестерин починає множитися в артеріях, які живлять кров'ю серце, його здоров'я наражається на серйозний ризик. Порушений кровообіг серцевого м'яза є ключовою причиною інфаркту міокарда, нагадав кардіолог.

«Якщо ви відчуваєте біль у лівій частині грудей, який віддає у ліву руку чи шию, і посилюється під час фізичного навантаження, потрібно терміново звернутися за медичною допомогою», – поділився рекомендацією експерт.

Читайте також: Два тілесні відчуття, які вказують, що холестерин «твердне» в артеріях

Люк Претсайдс зазначив, що процес накопичення холестерину в артеріях та судинах може тривалий час мати практично безсимптомний характер. У багатьох випадках проблеми з серцем, той самий інфаркт виявляються першою яскравою ознакою постраждалої від підвищеного судинної системи холестерину.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело:   Переглядів: 429


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook