лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Організм може попереджати жінок про клімакс незвичайними симптомами

Одним із незвичайних симптомів, якими жіночий організм попереджає про настання клімаксу (менопаузи), є біль у горлі, каже лікар Алла Шилова.

«Організм завжди попереджає жінку про клімакс, що насувається, тому слід звертати увагу на симптоми-провісники майбутньої перебудови організму», - повідомила Шилова в інтерв'ю.



Медик розповіла в бесіді, що деякі ознаки менопаузи, що наближається або вже поступово починається, можуть здаватися незвичайними. Багато жінок знають, що при клімаксі можливі "припливи" - короткочасні стани, під час яких відчуваються жар і пітливість. Але також симптомом клімаксу можуть бути болі в суглобах або болі в горлі, зазначила лікар.

Також, додала Шилова, організм може попереджати жінок про клімакс таким незвичайним сигналом як ослаблення когнітивних здібностей. Що при цьому може статися?

* Посилюється забудькуватість.
* Виникає та посилюється розсіяність.
* Виникає розумова загальмованість, проблеми з концентрацією.
* Знижується продуктивність (особливо якщо робота розумова, інтелектуальна).

Крім того, змінюється емоційний настрій: жінки можуть ставати більш дратівливими, нетерплячими, непоступливими, уразливими та плаксивими, агресивними.

У деяких випадках незвичайним проявом клімаксу стає поява такої проблеми, як нетримання сечі.

Читайте також: Очі можуть бути ранніми ознаками хвороб – від діабету до хворої печінки

Шилова нагадала, що неприємні та тяжкі симптоми на цьому етапі життя жінок цілком піддаються корекції, але призначати якісь конкретні методи терапії має лікар.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: medikforum.ru  Переглядів: 628


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook