лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Доньки Кошового та Ткача вийшли на сцену й довели публіку до сліз

У мережі з'явився весняний концерт "Вечірнього Кварталу", де виступили доньки Євгена Кошового та Юрія Ткача. Серафима з Єлизаветою вийшли на сцену під пісню про тата на фронті й довели глядачів до сліз.

У новому концерті "Вечірнього Кварталу" взяла участь харків'янка Даша, з якою гумористи познайомилися після візиту до реабілітаційного центру для наших воїнів. Дівчинка прочитала вірш "Я маленька, але я вас не боюся". Після її виступу на сцену вийшли акторки "Жіночого кварталу" з проникливою піснею "Вона тата свого малює" – кавер на хіт Олександра Пономарьова "Він чекає на неї".



У номері взяла участь молодша донька Євгена Кошового Серафима. Вона нібито плела маскувальну сітку з Мартою Адамчук. Тоді як Ліза Юрія Ткача малювала патріотичну картину в синьо-жовтих кольорах. Віра Кекелія розплакалася просто на сцені, а акторка Анна Саліванчук розревілася в залі. Судячи з відео, пісня "Вона тата свого малює" довела до сліз мало не всіх глядачок.

"Вперше в житті ледве доспівали пісню до кінця. Іноді дуже складно вірити, але ми продовжуємо попри все. Бо віра – це єдине, що тримає нас сьогодні на плаву", – прокоментували Віра Кекелія та Марта Адамчук.

"Браво, реву з вами";
"Господи, слухаю і вмиваюся слізьми. Дякую, дівчатка, дуже потужно";
"Без сліз слухати неможливо";
"Дуже гарно, проникливо";
"Нехай усі дітки дочекаються додому татусів і мам. Клята русня вкрала і дитинство, і родинне щастя".

Читайте також: Донька Євгена Кошового у своє 15-річчя замилувала дитячими фото

До речі, старша донька Євгена Кошового збирала гроші на ЗСУ, продаючи свій одяг, тоді як Ліза Юрія Ткача волонтерила й брала участь у благодійних заходах у Болгарії, коли жила там з мамою Вікторією.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: 24tv.ua  Переглядів: 450


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook