лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

У мережі розгорівся скандал через пісню Потапа "Волонтер"

У мережі розгорівся скандал через пісню Потапа "Волонтер"
Український репер Потап за час повномасштабної війни потрапив у немилість публіки через своє пізнє повернення в Україну - у вересні. Артист вирішив випустити пісню "Волонтер", надихнувшись батальйоном "Добробат". Якщо Олексій хотів подякувати волонтерам за їхню працю у війну, то шанувальники вважають, що артист їх принизив своєю піснею. У мережі розгорівся скандал.

Як пояснив Потап, пісня в нього народилася, коли з волонтерами батальйону "Добробат" вони разом стояли у дворі розбомбленого будинку: "Я тиснув їм руки, співав для них, дивлячись у їхні очі. І те, як зараз згуртувалися мільйони українців, як кожен із них волонтерить та максимально допомагає, неймовірно надихає".



На думку артиста, вже є багато пісень про мужність українців та воїнів, але присвяченої волонтерам – ні. Він вирішив випустити саме такий трек.

"Абсолютно кожен зараз допомагає у міру своїх можливостей. Саме тому, що вся країна є волонтерами, тому що ніхто не залишається осторонь і не байдужий, я знаю точно – перемога вже близько!" - пояснив мотивацію прем'єри Потапенко.

У кліпі можна побачити кадри роботи волонтерів, коли вони розбирали завали розбомблених будинків в Ірпені. Проте сам текст пісні шанувальники вважають примітивним і принизливим щодо праці та старань людей, які займаються благодійними справами. Також слухачі не зрозуміли ритмічної мелодії, під яку потрібно танцювати, а не замислюватися про насущне. Пісня настільки викликала негативні емоції, що українці порадили Потапу залишити шоу-бізнес та не ганьбити Україну.

"Мені як волонтерові так прикро... Аж болить. Що це за маразм?"; "Потап просто на тому рівні успіху та статусності, коли в його оточенні немає нікого, хто може сказати йому "чувак, це гівно, ти дибіл?" Це поширене явище не тільки в шоу-бізі); "Поняття іспанський сором заграло новими фарбами"; "Не брався творити музику війни, та й не берись зараз"; "Як вам не соромно? Який артист, такі й пісні", - пишуть у соцмережах українці.

Читайте також: Настя Каменських розвіяла чутки про розрив з Потапом та публічно його підтримала

До речі, коментарі у YouTube репер уже відключив.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 311


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook