лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

POSITIFF заінтригував новиною, що скоро стане батьком

POSITIFF заінтригував новиною, що скоро стане батьком
Олексій Завгородній зізнався у коханні до своєї загадкової обраниці.

Український артист Олексій Завгородній, більш відомий під сценічним псевдонімом POSITIFF, відверто розповів про свої нові стосунки. У YouTube-проекті "Зірковий" виконавець зізнався у почуттях до загадкової обраниці, проте так і не назвавши її імені.



"В мене є дуже сильне кохання до однієї жінки. Я її дуже кохаю. І дійсно, стосунки, які у нас з нею зараз, під час війни, з кожним днем стають все міцнішими. Вона була зі мною кожен день під час війни. Ми бачимо багато пар, які розійшлися, бо війна, все ж таки, перевіряє людей на багато моментів. Я не здивувався, але чесно, я дуже пишаюся цією людиною і за те, що вона робить для мене і за те, що вона зі мною. Вона зараз зловила найскладніший для мене час, найбільш депресивний, найбільш нервовий, коли дійсно від мене відійшло дуже багато, коли я втратив дуже багато, до чого я дуже звик. За що я їй дуже вдячний", — заявив Позитив.

Олексій Завгородній також зробив несподівану заяву, зазначивши, що у відносинах із новою коханою він зрозумів, що готовий до створення сім'ї, зокрема й до народження первістка.

Читайте також: Позитив заінтригував стосунками із відомою дівчиною

"Я хочу сім'ю, я дійсно хочу сім'ю і до неї готовий і я дуже хочу, щоб все в мене вийшло, і я на цим працюю... Це буде скоро... І дитина буде вже", — заявив POSITIFF.

[center][center]скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 538


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook